ponedeljek, 4. november 2013

Sobotni sejem ..

je minil več ali manj v dežju.... obiskovalcev je bilo kar nekaj, je pa res, da so jih dežne kaplje pregnale, ravno tako pa tudi nas. Vsake toliko časa smo pomikali svoje izdelke bolj v notranjost. Stojnica se je izkazala za pomanjkljivo - streha je premajhna, ne sega dovolj v dolžino, da bi pokrila zunanji del, ravno tako pa se voda steka po strehici in zaliva del, kjer stojiš. No, upam, da bo v soboto, ko bo martinov sejem v Ivančni gorici vreme naklonjeno nam vsem in da bo obisk večji, saj pravijo, da so tematski sejmi dobro obiskani. V glavnem sem že dve soboti predstavljala svoje izdelke na temo " Martina" oz. kar je povezano s tem praznikom.
 V soboto 9.11. mi bo na stojnici delala družbo Petrovka - Duška.
Tudi tokrat so  šliv promet moji šopki iz trtinih listov. Obiskovalci se prav čudijo, kako lepo in dobro izgledajo in sama ideja se jim zdi zelo dobra.
Veseli me, da se ljudje ustavijo, pohvalijo, poklepetajo in vzamejo vizitko. Tudi to je priznanje, da delaš nekaj, kar je všeč tebi in seveda tudi drugim.Vse ostalo pa menda tudi pride, enkrat, nekoč ....

Ni komentarjev:

Objavite komentar