četrtek, 7. november 2013

Nadaljujem ....

s čestitkami, počasi delam zalogo za prihajajoče praznike, da me na koncu ne povozi "stric" čas. Tale motiv angelčka, mi je že lansko leto padel v oči, naredila sem jih nekaj. Ko sem brskala po materialu, ki ga imam po kuvertah, sem ga ponovno odkrila in ni mi dalo miru, da ga ne naredim še letos. Tako mi je lep, tako nežen, dodala sem  vato, da izgleda, da spi na oblačku.
Ker mi je všeč vintage stil, sem naredila še enega. Odtis sem dobila od moje prijateljice Irte




Že lansko leto sem občudovala čestitke z okni, ki stejih delale mojstrice čestitkanja. Naredila sem jih nekaj tudi sama. Izseke sem seveda dobila pri Irti. Tudi teh mi je še nekaj ostalo, zato nadaljujem z njimi tudi letos.


Brez navihanega božička pa tudi tokrat ne gre. Nastali sta dve. Ker nimam kakega odtisa, sem po svoje obarvala črno belo slikico in jo uporabila na voščilnici. No, tudi tako se je treba znajti, če ni pravega izseka.


pa še druga z istim motivom, malo drugače dodelana...............



Moje čestitke so čisto take enostavne, take, narejene na čisto moj način, v mojem stilu. Take pač znam delat, hahaha.
Tako, zdaj pa počasi spet k svoji das masi. Čakajo me polizdelki, ki jih moram dokončati. Pokažem v naslednji objavi. Najprej bodo sledili trtini listi, ki so se spremenili v stenske ure. 

4 komentarji:

  1. Vsaka ustvarja na svoj način, zato smo vse en sam velik UNIKAT. Tudi čestitke so ti uspele, pa čeprav brez štampiljk. Tisti, kdor zna, jih ne potrebuje (ha, ha , sedaj veš, zakaj jih imam jaz preko 100). Lepo, da si se odločila odpreti svoj blog, pri meni bo kmalu eno leto - se že pripravljam na bonbonček). Dobrodošla med nami, si prava popestritev. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mojca hvala za ogled in dobrodošlico. V tvojem blogu se nahaja ogromno prekrasnih del.Zdaj, ko sem te odkrila, te bom še večkrat obiskala,
      lp

      Izbriši
  2. Tele voščilnice so naravnost čudovite! Meni je pa še bolj všeč, če ni štampiljk :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. renata, najlepša hvala za ogled in komentar.
      ti ne veš, kako šele jaz občudujem tvoje ustvarjanje!!!!
      lp

      Izbriši