sreda, 18. december 2013

Moja e-voščilnica


Na  Planet sem si ustvarila svojo elektronsko voščilnico, ki jo bom delila z vami. Nisem jo dala za seznam javnih objav, ker je potrebno glasovanje, pa nočem nikogar obremenjevati, jo bom pa imela za pošiljanje svojim prijateljem preko spleta. Nič posebnega ni, je pa moja in na to moram biti ponosna, a ne?
Upam, da bo všeč tudi vam. Motiv je  iz moje voščilnice in je meni tako  zelo ljubek, da sem ga enostavno morala uporabit.




6 komentarjev:

  1. naj te čarobni trenutki spremljajo vse leto, naj se ujeti angelček prehodi in posuje čarobni prah na vse nas, naj ti bodo prazniki lepi - skratka naj ti bo lepo, ustvarjalno, prodajno, zadovoljno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. irna, najlepša hvala za tako lepe besede in želje. seveda vse to želim tudi tebi in ostalim ustvarjalcem in obiskovalcem bloga
      lp

      Izbriši
  2. Meni je zelo,zelo všeč in misel je tudi čudovita!!!! Tudi tebi želim vse lepo v prihajajočem letu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. biljana hvala. Je pa žal tako, da spodaj piše, da naj se glasuje. Sem jih kontaktirala, ker sem pač dala ZASEBNO, ne za glasovanje, ampak so mi odgovorili, da tako piše, čeprav nisem v igri za nagrade. Tako, da je tisto glasovanje spodaj čisto "podatek odveč".
      lp

      Izbriši