četrtek, 12. december 2013

Polarni sneg ..

na moj svojevrstni način. Izdelala sem polovične bunkice za smrečico. Okrog sem dodala kosme vate in uporabila servietno s polarnim medvedkom.
Nič težko izvedljivega ali še ne videnega. Meni so cartkane, upam, da bodo všeč tudi mojim obiskovalcem bloga.
Vsako leto skušam narediti malo drugačne okraske. Jih je nato lepo gledati, kako krasijo smrečico. Res je, da sedaj dobiš v trgovini na "tone" raznoraznih okraskov, ampak doma narejeni so pa najlepši, ker je v njih vsa ljubezen do ustvarjanja, vsa pozitivna energija ..... in to je tisto, kar napolni dom.







6 komentarjev:

  1. prva sem pri komentarju, a dobim za nagredico eno balkico za mojo smreko :) prosim prosim, ko pa je tako lepooooo....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. irna, hvala za prvi komentar pri tej objavi, kot sem ti pa omenila .....
      bo treba delat ..
      lp

      Izbriši
  2. Imaš pa veliko stvari v modri barvi - tako dobro izgleda, da mi bo nazadnje modra barva ratala VŠEČ. Ideja je pa dobra, pa še prišparaš, ker iz ene bunke dobiš dva okraska. Pametna punca. Domače je pa sigurno 100 x lepše, kot kupljeno - se čisto strinjam. lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala mojca. je res, da mi pri ustvarjanju letos nekam na "modro" tolče, čeprav vse, ki me poznajo vejo, da je moja barva "rjava" in vse kar je povezano z njo...... ampak, ko delam, mi ta "modrina" prav paše na zimsko idilo. prišparaš pa, ja. je treba bit kar se da racionalen, a ne!
      lp

      Izbriši
  3. Izabrane boje i motiv baš djeluju onako "zimski". Bi rekli: ledeno plavo! Izvrsno!

    OdgovoriIzbriši