ponedeljek, 2. december 2013

Zvončki drugič ...




Dobila naročilo za izdelavo zvončkov po želji in pentlje so morale biti v njenih priljubljenih barvah. To pa sta oranžna in rumena. Zvončka že krasita stene od prve adventne nedelja dalje v njeni hiši in upam, da jo bosta razveseljevala ves december in ji pričarala krasno božično vzdušje. Zelo rada počnem stvari, ki me veselijo, to pa je obdelava das mase. Pridno delam, pripravljam manjša darilčka, ker kaj je lepšega kot, domače izdelano unikatno darilo. Podarjam jih tistim, ki znajo ceniti ročna dela in vem, da take stvari ne bodo romale v koš.  






10 komentarjev:

  1. plava vasica pa res vodi, čeprav tudi angelčki niso zanemarljivi.. itak.. lepo vse...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala irna! naročnica je želela angelčka, jaz pa ne odrečem,in vedno naredim, kar si nekdo zaželi. vsako leto si naredi zasneženo vasico, nad njo pa si je letos zaželela moj zvonček z angelom.

      Izbriši
  2. Naročnik ima vedno prav. Tudi jaz sem bolj navdušena nad vasico, ne zato da ne bi bili zvončki lepi ampak verski simboli so mi tuji in jih zato gledam z drugačnimi očmi. Narobe ampak tako je. lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala mojca za ogled in komentar. res je, kar praviš. meni osebno so tudi angelčki lepi, ne vem, imajo nek svoj čar, ki je del božičnega časa. je pa res, da je to odločitev posameznika,
      lp

      Izbriši
  3. Zvončki so res lepi, pa tudi jaz moram priznat, da mi je vasica bolj všeč. Deluje skrivnostno, decembrsko. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala barbara za ogled in komentar. meni je tudi tale vasica taka čarobna, ko sem našla tale prtiček, sem točno vedela, da bo pristal na zvončku.
      lp

      Izbriši
  4. Tile modri zvončki so pa fuuulllll lepi!!!!

    OdgovoriIzbriši