sreda, 19. marec 2014

Pomladni čas...

je tudi čas velikonočnih praznikov, seveda za tiste, ki ta praznik praznujemo-te. Zdravje se mi je nekako povrnilo, zato sem pobrskala po škatli, kjer hranim dokončane in nedokončane voščilnice in malo zvijala papirčke in dodala nekaj dodatkov in voščilnice so nared. Take enostavne, čisto moj stil. Z materialom, ki sem ga imela na zalogi, sem "kopirala " sama sebe, ker kakšne strašne ideje nisem imela. Mogoče bi bilo dobro, če bi dodala še kak napis, ker se mi zdi nekoliko pusto. Kaj menite?  
14 komentarjev:

 1. Mogoče napis pri drugi z metuljčki, pri ostalih pa so rožice in perje tako bogati dodatki, da ni potrebe. Meni so všeč, prav zanimiva jajca so nastala.
  Je pa trajal dolgo ta prehlad - upam, da si sedaj v redu, ker že močno pogrešamo tvoje ustvarjalne strani. čao

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvala mojca za namig. ja, tale prehlad se me je kar dolgo držal. upam, da je zdaj konec z njim.
   tudi sama komaj čakam, da kaj več naredim. nekaj pa se že suši.
   lp

   Izbriši
 2. Luštne so. Ne vem, kam bi dala napis, so dodatki kar bogati, zato voščilnice ne delujejo pusto. Morda bi jim lahko dodala le barvni okvir oz. drugačno podlago, a ker to pomeni rezanje voščilnic, pomoje ni nujno.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. maja hvala tudi tebi na namig. mogoče pa robove posenčim z disstresi.
   lp

   Izbriši
 3. Jaz nebi dajala napisa, bi pa mogoče obesila pirhe na trakec, ter tako zapolnila zgornji del. Pri prvi pa bi dala še dve rožici, kot da sta se stresli iz košare, da ohraniš liho število :). Vsekakor so pa tudi take, kot so, čudovite in prav praznične. Me veseli, da si zopet z nami in komaj čakam kam te bo popeljala teta muza v naslednjih objavah :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ne-ja, hvala tudi tebi za namig.
   nekaj že ustvarjam, upam, da kamlu pokažem
   lp

   Izbriši
 4. Lepi pirhi so, tudi sama sem enkrat pred par leti naredila nekaj novoletnih voščilnic z iris folding tehniko, zelo lepo pride. Ostani zdrava! Lp, Maja

  OdgovoriIzbriši
 5. Prekrasno. Dobra tehnika i krasne boje! Baš proljetno - uskršnje!

  OdgovoriIzbriši
 6. Lepe so. :) Zadnja mi je najbolj všeč, verjetno zaradi barvne kombinacije. :)

  Jaz bi vsekakor robove ali osenčila z blazinicami ali dodala pikice, črtice ... vedno delam robove, ker so mi všeč. Hihihi :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. barbara hvala za predlog. bom res nekaj naredila in naknadno ponovno pokazala. lp

   Izbriši