sreda, 21. maj 2014

Ko se sam pokopiraš...

in poskušaš narediti čimbolj enak izdelek. Rada nosim svoj nakit, ker mi je tak stil všeč, pa baje so letos prepleteni kosi inn. Prvotni je nastal že takrat, ko tega nisem vedela, hahaha. Pa naj bo še letos ena taka.
Je pa res, da sem imela obakrat enake težave. Ali je bila kačica pretanka ali predebela, učinek na koncu enak. Ko si najbolj želiš, da se lepo preplete rata : pokkkkkk in lahko greš znova in znova.
Morda je bila masa že predolgo odprta. Delala sem iz rjave das, pobarvala z zlato akrilno barvo in patinirala kar s črno akrilno barvo, nato pa še prelakirala




prvotna

pa zdajšnja

18 komentarjev:

  1. Sama sem sestavljala to kitko iz fimo mase - v vijola barvi - krasno dokler je nisem dala v pečico in iz nje. Vse se mi je prelomilo na milijon kosov. Mislim, da ni bilo svetnika tam gor da ga ne bi poslala nekam-milo rečeno. Pa tako lepo je izgledala verižica. Tvoja je krasna, sama pa se je ne lotim več - se mi je preveč zamerilo. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. mojca, potem dobro veš, kako je to, ko si jezen kot vrag, ko gre stvar v "maloro".
      lp

      Izbriši
  2. Ti pa obvladaš kopiranje sama sebe - jaz skoraj ne najdem razlik v kitki. Zanimiva ideja, ma fimo žal ni moj material :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo izgleda predivno. Ja valjda nebi uspjela ni započet nešto takvo kamoli napravi. Kao što Ne-Ja kaže fimo nije ni moj materijal.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala martina na pohvali. ovo je rađeno iz das mase. fimo rijetko kad upotrebljavam.
      lp

      Izbriši
  4. Krasna oglica
    všeč so mi barve, ki se prelivajo
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  5. Uuuu, kako je lepa, bogata in mogočna. Super!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super je, ko si clovek sam takole izdela nakit in tdui meni so vsec te prelivajoce se barve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala vladka. veš, sem "manekenka" svojega nakita. največkrat prvi kosi ostanejo pri meni doma in teh je toliko, da sploh ne štejem več. je pa dobro, da ga rada nosim.
      lp

      Izbriši
  7. Super izgleda, nikoli ne bi rekla, da je iz das mase! Si pa res odlično "kopirala", moraš kar dobro pogledati, da opaziš razlike :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. delala sem na obod "choker" ogrlice, da sem dobila obliko. sem jih pa več zvila, da sem dobila približek, kar dober!
      lp

      Izbriši
  8. Lepa je. Oziroma sta, čeprav res ne izgleda, da bi bili dve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala suzy. ena je čist malo manj zaobljena. škoda, da nimam da jih dam skupaj. sem pa res dela na isto osnovo. kot sem zapisala je to tista gladka choker ogrlica po kateri lahko dobiš obliko. sem delala še eno sivo.
      jo pokažem.
      lp

      Izbriši