sreda, 27. avgust 2014

Nekaj enostavnega ...


ogrlica, narejena na povsem preprost način, brez velikega truda. Pobarvane lesene perle in poservetkane. Sestavila sem različno barvno kombinacijo, da se lahko nosi na različne barvne kose garderobe. Pa saj še ni čisto konec poletja, a ne?
Kar je pri tem dobro je to, da vsaj nekaj delam. Nekaj pa še čaka na dokončanje. Ampak o tem naslednjič. 




Do takrat pa, pozdravček in lepo ustvarjajte!

8 komentarjev:

  1. Enostavna je za tiste, ki znamo to narediti z zavezanimi očmi, tisti, ki pa nimajo pojma, kako se to dela je pa cela znanost. Tudi meni je bila na začetku servetna tehnika kot fatamorgana. So pa te ogrlice (meni osebno) zelo zelo lepe, da o unikatu sploh ne govorimo. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. se kar strinjam .je pa res, da je vsak izdelek potem čisto svoj unikat.
      hvala za komentar in ogled,
      lp

      Izbriši
  2. Meni se ne zdi ravno preprosto, ker se še "tipam" s servietno tehniko. Je pa res, da je ogrlica fenomenalna in zagotovo paše povsod, zaradi nabora barv :). Komaj čakam, da pokažeš kar imaš v nastajnaju - kadar tako napišeš povavadi sledi izdelek za "dol past" :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne-ja najlepša hvala z komentar in ogled. nič kaj pretresljivega ne bo, je pa res, da je vsakič, pa, če tudi delaš že videno, na novo .
      delam nekaj po naročilu.
      lp

      Izbriši
  3. Ja znam da nije jednostavno ako želiš da sve bude na svom mjestu i da se ne trga salveta..vrlo lijepa ogrlica. Nekad sam sve živo oblačila u salvete, ali te kuglice nikad..:) Tvoji divni radovi me uvijek iznenade.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole pa res lahko marskije kombiniras. Vsec mi je.

    OdgovoriIzbriši