sreda, 27. avgust 2014

Šopek, ki ne bo ovenel ...

in ga ne bo potrebno zalivati, krasil pa bo en prostor v novo odprti gostilni. Preprost, das vrtnice - kako pa drugače, saj je to moj priljubljeni material, suhe vejice, trak iz žaklovine ovit z rafijo. Samo poslikat ga ne morem tako, da bi izgledal bolj polno. V resnici nekako drugače deluje kot na aparatu. No, upam, da bo všeč osebi, kateri je namenjen.



bom pripela še fotografijo bolj od blizu


do prihodnjič en lep pozdravček, in ustvarjajte, ustvarjajte in objavljajte !!!

7 komentarjev:

  1. ČUDOVITE SO in ne boš verjela MNOGO lepše kot moje. Enkrat sem imela popadke, da bi jih probala naredit (naučili so me na eni delavnici, vendar zgleda da mi tisti del možganov, ki se mu reče oblikovanje ne funkcionira) Tvoje so kot prave. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mojca, hvala ! veš, jaz sem si jih sama naučila delat, tako, da so res narejele "ala_iris"! nisem bila na nobeni delavnici. jo pa lahko organiziram, haha. In tebi res ni treba reči, da ti kateri dele za oblikovanje ne funkcionira, ker si kot "tavžentroža!"
      lp

      Izbriši
  2. Super sopek, res lepo izpade vse skupaj, tako naravno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito naravno :)! Všeč mi je, ker si pustila vrtnice brez barve oz "naravne". Si me popeljala z njimi nazaj v srednješolske klopi - jih je sošolka naredila za izložbo in smo vsi samo stali in gledali...

    "Skriti" projekt ti je v galvnem uspel 100 na uro :)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. NE-ja hvala. me veseli, da sem ti "dala" malo nostalgije. je pa res, da ni bil nek tak velik skriti projekt. v glavnem že videno, samo dokončati je bilo potrebno v celoto.
      lp

      Izbriši
  4. Lepo si speljala das maso v obliko vrtnic in verjamem, da bo ta šopek v pravem ambientu lepo prišel do izraza, LP:)

    OdgovoriIzbriši