petek, 30. september 2016

Srce - prispodoba doma


No, počasi, ampak zares počasi spet začenjam gnesti das maso. Težko se je spraviti k ustvarjanju, ampak, ko enkrat začneš, se prepustiš tistemu občutku, kateri te popelje v svet domišljije in sprostitve.

Tokrat sem osnovo morala narediti kar sama, Že pred časom - najbrž kar leto tega nazaj, sem naredila nek podoben srček na leseni osnovi., katero sem kupila. Takih osnov več ni, zato je bilo potrebno narediti šablono in rezljati po njej.

Dva sta že narejena. Tretji pa spet čaka, da pride na vrsto - oz. da pridem jaz do časa. Saj bo gotovo kdo pomislil - penzionisti nimate nikoli časa! Ampak jaz ga dejansko res nimam. Saj ne bi verjela, če tega ne bi doživljala. Služba varuške je bolj zahtevna in traja dalj časa kot je trajala služba. Je pa bolj prijetna in za nič na svetu je ne bi spet zamenjala za prvotno službo.

Da ne bom dolgovezila - tu sta skupaj in vsak posebej(da si predstavljate velikost: po sredini 15,5 cm, širina 20 cm (najširši del)

Do naslednjič, veliko lepega ustvarjanja!!!

4 komentarji:

 1. O, super, da si zopet v roke prijela das maso in jo začela preoblikovati v mini mojstrovine. Krasni obešanki za domek.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Helena, najlepša hvala za pohvalne besede in ogled!
   lp

   Izbriši