torek, 29. oktober 2013

Ah.. te prečudovite jesenske barve ...

in kako lepo je ujeti delček tega v svoj izdelek. Listi trte kar kličejo po preobrazbi, čas martinovanja je pred vrati in treba bo odnesti kako darilo lastniku zidaničke, kamor te povabijo, ker si pač pomagal pri trgatvi.
Ni lepšega kot podariti nekaj svojega, unikatnega ...., predvsem pa mi je v veselje delati to. Das masa je od nekdaj moja "najboljša prijateljica" in preko mojih prstov jo je šlo že na kilograme in kilograme. Le kdo bi vedel koliko ???
Naredila sem še eno skledico s takim motivom in list, za katerega še ne vem, ali bo slika na steni, ali pa dobi kazalčke in urni mehanizem in bo urica. Me je pa začudila izjava moža, da tole, naj pa kar domačo steno krasi !! No, pa  bo ostalo tako - doma


Brez starih bobrovcev pa tudi tokrat ni šlo, nastala sta še dva in danes bosta dobila ketnico za obešanje



ker pa so hiške še vedno moj najljubši motiv, stara opeka pa kliče po "novem življenju", je nastal še ne tak hram, ki bo krasil steno nekje v zidanici

pa še motivček od blizu


Ker čas neusmiljeno teče, je potrebno delati tudi voščilnice, a ne. Letos so me čisto "obsedli! rdeči ptički. Kako hitro in enostavno je narediti voščilnico na "količino". Ves repro material sem dobila od dobre dušice Irte, ki ima vse priprave za izdelavo - ni da ni. Rezultat tokratnih pa je tak:





Za konec pa še poročilo z mojega sejma v Ivančni Gorici.... naj začnem z besedami: "sejem bil je živ, prodal je ta in oni .....", povedati moram, da sem zelo zadovoljna z vsem, kar sem doživela in prodaja je bila dobra.Veliko ljudi se je ustavilo ob moji stojnici, občudovali so moje izdelke, vzeli moje vizitko s tel.številko. Nikoli ne veš, kje vse boš dobil stik. Naslednjo soboto, 2. novembra bom spet tam na istem mestu ob istem času. Kdor ima čas, naj pride naokoli.

10 komentarjev:

  1. O, kako lepo, jesenski list,..prekrasen je, in voščilnice, odlične!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. biljana, hvala za ogled mojega bloga in lep komentar. veš, rada pokukam k tebi, zdaj bom pa še večkrat, ker te bom dodala, da bom seznanjena z novostmi,
      lp5241

      Izbriši
  2. Iris, dobrodošla v blogerskem svetu.
    Tvoji izdelki so čudoviti. Še posebej me vedno navdušijo bobrovci in tvoje pečudovite hiške ♥. Tudi papirčkanje ti gre lepo od rok.
    Se že veselim naslednjih objav. Pozdravček, Janja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala janja, veš, da k tebi zelo, zelo rada pokukam. si prava mojstrica čestitkanja.
      lp

      Izbriši
  3. Jap, jesen je res čudovita in lepo obarvana!
    In tudi tvoji izdelki so prečudoviti :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdravljena Iris :)
    Tudi meni so tvoje hiške nadvse všeč, in nakit je čudovit! Imaš spretne roke, vse izgleda zelo lepo. Fino, da si se odločila za blog. Pridem še pogledat k tebi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najlepša hvala za ogled in dobrodošlico . Me veseli, da ti je moje ustvarjanje všeč. tudi jaz bom večkrat pokukala k tebi.
      lp

      Izbriši
  5. Čudovito, še posebno skledica mi je padla v oči. Res krasne stvari pridejo izpod tvojih rok. čao

    OdgovoriIzbriši