torek, 14. oktober 2014

Bliža se "noč čarovnic "......


sicer smo tole "pridobili" iz tujih logov, ampak nekako se nas pa le prijema. Vsako leto sem presenetila svoje s kakim svojim idejnim "projektom". Tako sem nekaj teh predstavila tudi v reviji unikat  (september/oktober 2010) in prav je, da tudi tule pokažem kako strašljivo lahko izgleda roka, ki se lahko potem "poje", s tem mislim vsebino iz roke. Uporabila sem kokice in polivinil rokavico, tako, ki se uporablja pri kruhih v trgovini, na bencinskih črpalkah. In če je čista, je uporabna za vsebino.

Nohte sem seveda izdelala iz svoje priljubjene modelirni mase das, jih pobarvala in prelakirala, nato pa previdno nalepila na konice prstov. K strašljivi zadevam pa seveda sodijo še pajki in skul-mrtvaške glave.
Da pa ne pozabimo na buče, sem iz ene stare vinske buče naredila svečnik in jo poservetkala z motivi , ki so primerni za čas - noč čarovnic
                                                          tole pa je slika iz revije Unikat
Ker so mi bili smrkci od nekdaj prav simpatični in sta jih moji dekleti, ko sta bili majhni naravnost občudovali, sem jim za jesen pripravila  hiško iz okrasne bučetudi to idejo sem objavila v reviji unikat - pripenjam še slikico iz revije
Toliko o bučah in kako popestriti mizo za "noč čarovnic" oz. morda presenetiti svoje otroke

12 komentarjev:

 1. O kako ta roka nagravžno dobro izgleda..... Tako bi si morala zapakirat hrano, ko se lotevam kakšne diete....prec bi šla kakšna kila dol.
  Z bučami si pa pravi mojster...smrkastično izgledajo. čao

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ha,ha, si me nasmejala mojca! ja mogoče res ne bi bilo naapak glede diet... hvala za pohvalo,
   lp

   Izbriši
 2. Fantastične roke
  pripravljena si na noč čarovnic
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. tamara, hvala za ogled in komentar,
   lp

   Izbriši
 3. Srmkastično bučasto helloweenska objava :). Noro dobra ideja z rokavicami in fimo nohti. Buče pa so fantastično dodelane :)

  OdgovoriIzbriši
 4. To pa so strasljive roke :)))) In tale buca je povsem pravljicna :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ne volim helloween, a iskreno ni sve te razne stvari koje su s njime povezane. Ali tikve su mi predivne. A ova kuća za štrumpfove je odlična ideja.
  Lp, MArtina

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. martina hvala na posjeti i komentaru,
   lp

   Izbriši
 6. Kaj si dobro "spedenala" bučo!! Tudi hiška za Smrkce je simpatična, roka pa .... brrrr :))))

  OdgovoriIzbriši