petek, 24. oktober 2014

Ker .......

sem včeraj slišala, da so podeljevali gazele podjetnikom, sem se spomnila, da sem leta 2011 naredila gazelo prijateljstva na željo ene naročnice, seveda iz das mase in uporabila bobrovec za plaketo.
Ko sem si delala skico v mislih, sploh nisem vedela kako naj naredim, oz. kako bo na koncu vse izpadlo. Naročnica je rekla samo, "ti boš že vedela kako in kaj!"
Problem je takoj nastal, kako narediti gazelo. Iskala sem na spletu, kako sploh izgleda, (vir) potem sem si narisala na karton obliko in jo izrezala na das masi.
Da ne bom dolgovezila, končni rezultat je bil pa takšen .....


                                                (sliki sta s telefona, ker sem oddala prej, predno sem dokončno
                                                                      poslikala)




Upam, da nisem kršila kakih pravic s tem, ko sem izrezala podobno obliko. Gazela je bila dana za 40. rojstni dan nekemu moškemu in naj bi služila kot "štos".

16 komentarjev:

  1. Ojej, to pa je pravi kiparski projekt. V te vode pa jaz ne hodim, ker ne znam in lahko samo rečem.... zame je to HUDOOOOOO DOBRO. Lep vikend ti želim. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala mojca, upam, da ga tudi ti lepo preživiš!
      lp

      Izbriši
  2. Všečkam - zelo domiselno darilo in zagotovo dober štos :). Mislim, da ne kršiš nobenih pravic saj je tvoja izvedba ni 100% idnetična ,da bi šlo za plagiat - samo posnemaš osnovno obliko :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Muy bonito trabajo, me encanta.
    Besos desde España

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav super si to izdelala, ni kaj. Lp

    OdgovoriIzbriši