ponedeljek, 15. september 2014

Gumb malo drugače ....

kolikokrat se primemo zanj, ko zagledamo dimnikarja ??? res je, da ga vse manj videvamo. Moja gumba sta sicer prevelika, da bi ju nosili v žepu, se bosta pa lepo podala na kako steno, ali kak drug primeren prostor in če bosta prinesla to, kar piše gor, potem služita svojemu namenu. Šele slika je pokazala pomanjkljivosti in ker sta prva, bodo naslednji gotovo bolj natančno izdelani. Naj bosta pa ta dva "prototip".



                                                          pa še posamezni sliki






No, kot sem že omenila, veliko je napak, ki jih bo treba popraviti, ker strogo "oko" fotoaparata razkrije vse tisto, česar niti z očali nisem zapazila oz. se mi je zdelo v redu. Bo treba po nova očala z večjo dioptrijo.
Imam pa v delu še en nov "prototip" izdelka, po katerem naj bi nastalo kar nekaj komadov za obdarovanje. Ampak o tem morda jutri. 

8 komentarjev:

  1. Veš kaj Irena, nič nova očala, starost in vse te kozlarije povezane z EMŠO-jem. To je umetniška svoboda, na katero se lahko sklicujemo vsi, ki smo zakorakali čez 45 let. Se strinjaš? Gumbka sta prav fejst, jima nič ne manjka. Je pa dobra ideja, ki bo enkrat, ko bom velika za ponucat. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. o, mojca, hvala lepa za tako vzpodbudo. bom na to gledala tako kot ti praviš. lp

      Izbriši
  2. Irena, meni su ovi tvoji gumbii savršeni. Odlična ideja.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  3. Ijuj, kako je pa tole simpatično!

    OdgovoriIzbriši