ponedeljek, 15. december 2014

Dobrodelni sejem v Novem mestu

je potekal v soboto, 13. decembra od 16. ure v okviru Gostišča na Loki. In kaj naj rečem? Še enkrat več ni potrebno dodajat in govorit, da se tudi sprehajalci, ki jih je bilo kar nekaj, niti ozrli niso proti stojnicam! In kako naj bi bili dobrodelni do nekoga, ki rabi pomoč???
Organizator nas je "pocrkljal" s toplimi napitki, bili so prijazni, uslužni.......
Kupci se ravno niso izkazali, razen svetlih izjem, ki so prišli prav s tem namenom, da kupijo kako darilce in prispevajo k dobrodelni noti. Glede na slab odziv, sem bila na koncu kar zadovoljna in sem lahko darovala 10% od prodaje - nekatere, pa žal niso imele kaj! Sem pa tako in tako imela namen darovat, ne glede na to, ali kaj prodam ali ne.






  Pa  še en utrinek z nedeljskega sejma, 15.decembra z dvorišča Posavskega muzeja v Brežicah


tule se vidi moja stojnica - prva - in še ena slika





Obiskovalcev je bilo vsekakor dosti več kot na novomeškem, je pa res, da jih je veliko prišlo z namenom obiska koncerta, na hitro, pa so se sprehodili tudi mimo stojnic.

8 komentarjev:

  1. Irena, ampak moram povedat, da je bila tudi reklama za dobrodelni sejem zelo slaba. Jaz sploh nisem zasledila, da se to dogaja v Novem mestu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. smo vse ugotavljale, da morda le niso naredili velike reklame, čeprav je menda bilo na radiu, upajmo, da bo kdaj bolje,
      lp

      Izbriši
  2. Toliko o dobrodelnosti v Novem mestu. Žal, tako imamo. Kriza se pozna tudi na ta način. Nisem pa nikjer videla nobenega plakata o tem sejmu .Saj bo bolje...enkrat...samo ne ve se kdaj bo to. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. res je. kriza se zelo pozna, pa ljudje moramo spremenit svojo miselnost, da tisti, ki stoji na drugi strani stojnice ne bo obogatel, je pa lepo od tistega z druge strani, da bi podprl domače proizvajlce -domačih izdelkov, ki so cenovno enaki tistim "uvoženim. pa malo manj "foušije", pa bi bil svet lepši,
      lp

      Izbriši
  3. Lepa gesta, vendar če ni reklame je potem to bolj žalost ko karkoli drugega. Si pa pokazala dobro voljo in vseeno bila dobordelna - vse pohvale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne-ja, hvala lepa za komentar! sem se trudila po svojih močeh,
      lp

      Izbriši
  4. Tudi sama sem že doživela sejme, ko je večina mimoidočih šla naprej, kot da nas ni.. čuden občutek. Na srečo pa še nisem doživela takega, kjer ne bi nič prodala. Že sodelovanje na dobrodelnih dogodkih je lepa gesta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja, najbolj ubijalsko za dušo je, če se nihče niti ne ozre na stojnico. občutek je res čuden kot praviš. tudi jaz nisem ostale še čisto , vsaj kaka malenkost je šla. se pa rada odzovem ,kadar gre za dobrodelnost, ali se udeležim ali pa kar darujem izdelke.
      lp

      Izbriši