četrtek, 18. december 2014

Izziv št. 22

vsega lepega je enkrat konec. S Suzy sva čisto za hec sklenili, da se greva izziv. Beseda je dala besedo in glej ga zlomka, iz vsega tega je nastal izziv, ki je rastel in rastel, ideje so padale druga za drugo. Prišli sva do št. 22 in današnji izziv je zadnji v letošnjem letu.
Bo pa tudi nekaj posebnega, o tem bo več povedala ona.
Suzy je rekla,:  za zadnji izziv naj bo "TRAKEC". No, pa sem imela spet en problem več za razmišljanje. Kako pa naj sedaj uporabim ta trak na čestitki. Padla mi je ena ideja in poskušala sem jo čimbolj tako kot tako realizirat.
Nastali sta dve - Smrečici čisto po moje in glavno vodilo je - TRAKEC
Kako je to naredila Mojca in ostale ?????









Upam, da ste uživali ob gledanju in nastajanju najinih izzivov. Vsem, ki ste se nama pridružili, se v svojem imenu zahvaljujem. Vesela sem, da ste popestrile dogajanje. Upam, da še kdaj!



Kot je že Suzy namignila, sva se odločili, da narediva presenečenje za vse, ki ste sodelovale v najinih izzivih. Vsako sodelovanje - EN GLAS.

V ponedeljek bo Suzy objavila izžrebanko, kaj bo dobila, pa naj ostane še skrivnost!

Lepo ustvarjanje še naprej !  

14 komentarjev:

  1. Ooo, prijazno od vaju ;) Si pa današnji izziv mojstrsko speljala. Smrekice so ideja 1A. Sploh tale prva! Super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Me smo pa zelo podobno razmišljale. Mi je pa všeč prva z zavezovanjem traku. Prav domiselna je. Všeč so mi taki nenavadni izzivi, ker res mozgaš in mozgaš te možgane in potem pride včasih tako nora ideja ven, da si ponosen sam nase. Krasno in hvala, ker sem lahko bila del vsega tega "cirkusa". Lepo se je bilo igrati z vama. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. res je, kar praviš. sva bili nekje na isti "valovni", haha, ti izzivi so me res vzpodbudili k tuhtanju in ustvarjanju nekaj, kar verjetno sama ne bi počela.
      super, da si bila z nama.
      lp

      Izbriši
  3. smo uživali seveda, hvala tebi in Suzy za predstavitev, drugo leto pa se mogoče pridružimo, če bo volja in moč.. lep topel pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala irna! upam, da bo še volje in novih idej in seveda, več nas je, bolj je pestro in več idej pade!
      lp

      Izbriši
  4. Krasni smrečici si naredila, zelo sta mi všeč, še posebno prva. Super si se znašla v vseh izzivih. Škoda, da nisem imela časa sodelovati, mogoče kdaj drugič. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zvonka hvala lepa za pohvalo. mogoče pa drugo leto spet in bo še več idej, če nas bo več. pri tvojih krasotah pa vem, da nimaš časa.
      lp

      Izbriši
  5. Super je bilo spremljati vse te vajine izzive in kako sta se spoprijemali z njimi. Tudi tele smreke so fajn.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vladka, najlepša hvala, da si si jih ogledala in komentirala.
      me veseli, da so ti všeč,
      lp

      Izbriši
  6. Lepo vaju je bilo spremljati!
    Smrečice pa so zelo simpatične :-))

    OdgovoriIzbriši
  7. Res je lepo videti kako se svet blogark združi in skupa sodeluje. Res ste anm pokazale znaimive ideje in intrepretacije enakih navodil. Vsi izdelki so nekaj posebnega - carice ste!

    OdgovoriIzbriši